Xiaomi почала розробку прошивки MIUI 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В офіційному співтоваристві Xiaomi в соціальній мережі Weibo, відразу після завершення презентації китайської корпорації, був запущене спеціальне опитування, в якому бренд хоче дізнатися, на що саме потрібно зробити найбільшу ставку в такій новій прошивці для її фірмових смартфонів. При цьому представник компанії уточнив, що операційна система MIUI 13 вже знаходиться в стадії розробки, тобто над нею вже щосили працюють фахівці, тому реліз трапиться в найближчому майбутньому.

Користувачам пропонують проголосувати за один або кілька варіантів того, на що потрібно зробити найбільший упор в новому ПЗ. Подібним чином, що очевидно, китайська корпорація хоче визначити для себе, в якому напрямку їй рухатися далі.

За менш ніж дві години з моменту запуску опитування в такому вже взяло участь понад двадцять тисяч людей, і це при тому, що триватиме він ще більше тижня. Користувачам пропонують вибрати один або кілька варіантів відповіді з більш ніж двадцяти запропонованих.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У число таких входять підвищення якості зйомки, збільшення швидкодії, підвищення часу автономної роботи, поліпшення якості звуку, розширення музичних можливостей, переробка анімацій, впровадження додаткових хмарних сервісів, посилення захисту та конфіденційності, поліпшення інтеграції з системою розумного будинку, нові функції для здоров’я, адаптація інтерфейсу під літніх людей, додаткові теми оформлення, а також інші варіанти.

Таким чином, що очевидно, тепер будь-який бажаючий може вплинути на те, якою стане нова операційна система в особі MIUI 13.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.