Коли чекати iPhone SE 3 і як буде виглядати пристрій

Чекати доведеться ще довго...

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тільки компанія Apple випустила довгоочікуваний iPhone SE 2-го покоління, як люди стали питати про iPhone SE 3. Запити про наступний iPhone SE з’являються буквально кожен день, тому ми вирішили прояснити ситуацію. Тим більше, що ймовірний план Apple по випуску наступного iPhone SE на поверхні.

iPhone SE 3: дата виходу

Спрогнозувати дату виходу iPhone SE 3-го покоління насправді нескладно. Досить подивитися, коли і в якому вигляді виходили попередні iPhone SE.

  • Перший iPhone SE – покращена версія iPhone 5s. Смартфон вийшов 21 березня 2016 року, через 2 роки 6 місяців після iPhone 5s.
  • Другий iPhone SE – покращена версія iPhone 8. Він вийшов 15 квітня 2020 року, через 2 роки 7 місяців після iPhone 8.

Між виходом iPhone SE і iPhone SE 2-го покоління пройшло майже рівно чотири роки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як можете помітити, Apple випускає iPhone з позначкою Special Edition не просто коли їй заманеться. Компанія слідує чіткому плану. І, якщо вона буде дотримуватися його і далі, то iPhone SE 3 вийде навесні 2024 року .

iPhone SE 3: яким буде

Яка точно буде модель – невідомо. З огляду на тенденції Apple, смартфон виявиться покращеною версією моделі, яка вийде восени 2021 року.

Втім, плани Apple завжди можуть змінитися. Наприклад, компанія може почати випускати менш дорогі смартфони частіше. На тлі падіння світової економіки такий крок був би цілком логічним.

Крім цього, не потрібно забувати про iPhone SE 2 Plus. Передбачений найавторитетнішим аналітиком по гаджетам Apple Мін-Чі Куо, 5,5- або 6,1-дюймовий смартфон з сканером Touch ID в бічній кнопці повинен вийти в наступному році. Може Apple і зовсім назве саме його iPhone SE 3-го покоління.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.