Вихід флагмана Sony Xperia 1 II затримається до травня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в лютому цього року представники Sony продемонстрували всім свій флагманський смартфон Xperia 1 II. На тому ж заході було оголошено, що в продаж апарат вийде в квітні, але ситуація з пандемією внесла свої зміни. Тепер же дата виходу була скоригована і орієнтовно апарат буде доступний для попереднього замовлення з кінця травня.

Нагадаємо, що Sony Xperia 1 II отримав 6,5-дюймовий OLED-дисплей з 4КHDR екраном і співвідношенням сторін – 21:9. Працює на флагманському чіпсеті Snapdragon 865, має 8 Гб оперативної пам’яті + 256 ГБ вбудованої, а також стандартної ємності акумулятор на 4 000 мАг. Не можна не згадати наявність фронтальних стереодинаміків, що роблять звук якіснішим.

Але упор в Sony Xperia 1 II робить на фотоможливості. Так, основний модуль отримав відразу три 12-мегапіксельних камери від ZEISS. Тут основним є власний модуль Sony IMX557, який отримав систему оптичної стабілізації і до цього ніде не зустрічався. Крім нього, в основний модуль увійшли Sony IMX363 (шірік) і Samsung ISOCELL S5K3T2 (тілі). Що стосується фронталки, то тут застосовано 8-мегапіксельний Samsung S5K4H7. Очікується, що цінник Sony Xperia 1 II складе $1270.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.