Нова модель лінійки Xiaomi Mi 10 отримала унікальний екран

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi опублікувала офіційну заяву про те, що в новому смартфоні лінійки Xiaomi Mi 10, який вийде під назвою Xiaomi Mi 10 Youth Edition, використовується спеціально створений на замовлення китайської компанії дисплей Samsung AMOLED з матрицею Pentile.

Віце-президент компанії Xiaomi Чанг Ченг (Chang Cheng) підкреслив, що в Xiaomi Mi 10 Youth Edition реалізований найменший в індустрії каплевідний виріз в центральній верхній частині екрану. У жодного іншого смартфона немає настільки маленького вирізу. Топ-менеджер відзначив, що екран Xiaomi Mi 10 Youth Edition характеризується флагманськими характеристиками, які не зустріти в цій ціновій категорії. Нагадаємо, екран характеризується діагоналлю 6,57 дюйма і здатністю 2400 х 1080 пікселів.

Xiaomi Mi 10 Youth Edition, як очікується, буде побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 765G, він отримає фронтальну камеру роздільною здатністю 16 Мп, а також 48-мегапіксельну квадрокамеру з 50-кратним зумом, який повинен перевершити за можливостями зум флагманських смартфонів. Він отримає модуль NFC для безконтактних платежів, ІЧ-порт, а також великий акумулятор ємністю 4160 мА · год з підтримкою швидкої 20-ватної зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Xiaomi Mi 10 Youth Edition очікується 27 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.