В екранах OnePlus 8 Pro знайдені неполадки, але їх планують виправити оновленням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старт продажів представленого в середині квітня смартфона OnePlus 8 Pro відбудеться тільки 29 квітня, але покупці, що оформили попереднє замовлення вже почали отримувати перші екземпляри пристрою. Саме вони виявили в нових смартфонах несправності – такі, як неправильне відображення чорного кольору, нерівномірне підсвічування при низькій яскравості, тривале збереження зображення у вигляді «відбитка», горизонтальні лінії у вирізі для камери і зелений відтінок дисплея.

Компанія OnePlus вже в курсі виявлених проблем і пообіцяла випустити оновлення Android з виправленнями.

Проблеми на кшталт зеленого відтінку екрану дійсно можна виправити оновленням. У цьому нещодавно переконалися власники смартфонів Galaxy S20 Ultra, які теж зіткнулися з подібною проблемою. Щоб виправити проблему, Samsung випустила оновлення ATD3, яке в першу чергу стало доступно користувачам з Німеччини, а потім поширилося по всьому світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
androidpolice.com

Однак, виправити нерівномірного підсвічування при низькій яскравості екрану простим оновленням системи не вийде. Справа в тому, що ця проблема може виникнути на будь-якому смартфоні з OLED-дисплеєм через несправності матриці. Купуючи такі пристрої, користувачі буквально грають в «лотерею», де їм може попастися апарат з несправним екраном.

«OnePlus цінує зворотний зв’язок від користувачів та прагне надати кращий досвід роботи зі смартфоном. На даний момент наша команда вивчає скарги, щоб знайти кращий метод вирішення проблем. Ми випустимо оновлення, як тільки воно буде готове », – повідомили в компанії.

Зелений відтінок екрану буде виправлений в наступному OTA-оновлення OnePlus 8 Pro, а в травні компанія повинна усунути неправильне відображення чорного кольору і артефакти у вирізі для камери. Користувачі повідомляють, що деякі несправності можна виправити, змінивши вигляд дисплея на кшталт контрастності і яскравості. Але на справ такі маніпуляції можуть стати причиною виникнення інших проблем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.