Samsung оновить Galaxy S20 Ultra щоб виправити проблему із дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього місяця компанія Samsung оновила всю серію Galaxy S20 (включаючи Galaxy S20 Ultra), яка включає не лише квітневий патч безпеки, але й покращення камери. За початковими витоками, Samsung взяла під контроль проблему з автофокусуванням. Однак в останньому оновленні, на жаль, з’явилася жахлива помилка. На щастя, це пізніше виявилося лише проблемою програмного забезпечення.

 

Це питання не відносться камери, а дисплею серії Galaxy S20. Оскільки дисплей  отримав зелений відтінок, який проявився в користувачів з частотою оновлення екрану 120 Ггц. Більшість скарг стосується Galaxy S20 Ultra з чіпом Exynos. Крім того, проблема виникає лише при більшій швидкості частоті оновлення (120 Гц) та яскравості дисплея менше 30%. В основному, користувачі скаржилися на проблему в деяких додатках, таких як Samsung Pay, камера, калькулятор, Snapchat, telegram, PUBG: Mobile і Chrome.

Тепер, як стало відомо, Samsung знає про проблему, і незабаром випустить оновлення програмного забезпечення для усунення проблеми. Незабаром компанія запустить оновлення програмного забезпечення для Galaxy S20 Ultra. Оновлення вирішить цю проблему раз і назавжди.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.