Xiaomi готує до випуску свій перший складаний смартфон з гнучким дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року офіційні представники компанії Xiaomi натякнули на те, що мають намір почати розробку смартфона з гнучким дисплеєм. Але на цьому все і зупинилося. Днями ж з’явилася нова інформація щодо майбутнього девайса. Згідно з витоків, новий девайс буде виконаний в стилі Motorola Razr або Galaxy Z Flip.

Саме з цього приводу представники Xiaomi почали переговори з керівниками Samsung. Розмова була щодо поставок складаних дисплеїв і ультратонкого скла, які використовувалися в Galaxy Z Flip. Але мабуть на даний момент представники Samsung не готові ділитися своїми напрацюваннями в цій сфері, так як зараз відбувається нарощування кількості такого скла для нових пристроїв корейського виробника.

Але вихід був знайдений за рахунок можливого співробітництва з китайськими виробниками даного продукту, який використовувався в Moto Razr. Щоправда, якість від BOE і CSOT трохи гірше, тому Xiaomi все ж будуть прагнути до поставок комплектуючих від Samsung. Зараз даних про майбутній складаного пристрою від Xiaomi немає, але є кілька патентів, які були представлені раніше. За яким з них буде створено смартфон – поки невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.