Офіційно: компанія LG показала оновлену серію смартфонів Velvet на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Між витоками і офіційними тизерами LG приготувала щось новеньке для своїх смартфонів на Android. Сьогодні ввечері LG офіційно анонсувала LG Velvet, перший в новій лінійці телефонів, який підкреслює дизайн над специфікаціями.

У прес-релізі LG показує «Velvet», новий смартфон, який ми вперше побачили минулого тижня. Це новий пристрій, який радикально відрізняється дизайном від попередніх смартфонів LG з дизайном «дощової краплі» і «тривимірним дизайном дуги», зігнуте скло з усіх сторін пристрою.

LG пояснює, що рішення про розробку Velvet прийшло з “моря смартфонів”, які по суті однакові в специфікаціях. Хоча це явно не згадується, але повідомляється, що пристрої LG використовують більш дешевий Snapdragon 765, і ці слова можуть виявитись правдою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Теперішні смартфони стають все більш схожими і їх складно відрізнити, хіба що тільки за технічними характеристиками. LG Electronics (LG) відповідає на виклик, приступаючи до розробки нової лінійки продуктів, в якій особливу увагу буде приділено відмінному дизайну і «тактильній» елегантності. Першим пристроєм, який проілюструє цю нову філософію, є прийдешній LG VELVET з унікальною камерою «Raindrop» і симетричним, плавним форм-фактором, який одночасно радує око і приємний на дотик.

Крім того, LG підтверджує попередні витоки про те, що її майбутні пристрої будуть відходити від буквено-цифрових назв. Швидше, вони будуть названі на основі їх спеціальних функцій або конструкцій. У цьому випадку ім’я LG Velvet засноване на «блискучій гладкості і чудовій м’якості», які є характеристиками цього нового пристрою.

LG VELVET стане першим пристроєм, в якому буде реалізована нова стратегія компанії щодо ребрендингу для своїх мобільних пристроїв, відійшовши від буквено-цифрових позначень на користь знайомих і виразних назв, які допоможуть споживачеві вловити суть пристрою, найбільш підходящого для його індивідуальності, і постійно мінливі тенденції. Назва «оксамит» призначена, щоб викликати образи блискучої гладкості та преміальної м’якості, двох ключових характеристик нового телефону.

LG випустила повне відео про продукт, яке демонструє LG Velvet, і, ну, це виглядає дійсно приголомшливо! Офіційне відео нічого не говорить нам про специфікації – за винятком того, що пристрій, схоже, буде використовувати процесор Qualcomm 765 – атакои ми бачимо різні варіанти кольору. LG досить явно схиляється до градієнтних кольорів, і вони, здається, також мають глянцеву поверхню.

LG досі не підтвердив будь-які специфікації, ціни або подробиці випуску цього нового пристрою, але в повідомленнях стверджується, що запуск відбудеться 15 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.