Власники Samsung Galaxy S20 Ultra скаржаться на зелені плями на екрані

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
На відомому форумі Reddit і на сайті офіційної підтримки Samsung з’явилося кілька скарг на брак в нових флагманах. Поки незрозуміло, наскільки це масова проблема в смартфоні за 37,999 гривень.

Користувачі зауважують, що в додатках з чорним фоном чітко видно зелені плями на дисплеї нового Galaxy S20 Ultra. На скарги звернуло увагу видання pocketnow.

Власники Samsung Galaxy S20 Ultra скаржаться на зелені плями на екрані

Власники смартфонів, які зіткнулися з цією проблемою, відзначають, що дефекти на дисплеї проявляються з включенням частоти оновлення 120 Гц, в режимі 60 Гц все виглядає нормально.

Samsung поки офіційно не відреагувала на ці скарги, тому неможливо зрозуміти, наскільки проблема поширена і з чим пов’язана – чи можна розв’язати цю проблему програмно або дефект на апаратному рівні. Поки зрозуміло, що зелені плями не з’явилися з оновленнями, тому що скарги стали надходити відразу після старту продажів S20 Ultra і періодично виникають до цих пір.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
 Samsung Galaxy S20 Ultra
Фотографії з Twitter-акаунтів @ joe578

Galaxy S20 Ultra став головним флагманом Samsung на початку 2020 року – він отримав 6,9-дюймовий дисплей з QHD + роздільною здатністю і частотою оновлення 120 Гц, а також основну камеру з роздільною здатністю 108 Мп. В Україні смартфон продається за 38 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.