Samsung знімала весь Galaxy Unpacked на смартфони Galaxy S20 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора компанія Samsung показала нам Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra та новий гнучний смартфон Galaxy Z Flip на презентації Galaxy Unpacked. Що цікаво, південнокорейська компанія використовувала лише смартфони Galaxy S20 для мультикамерної зйомки та стрімінгу презентації Unpacked 2020, яка пройшла у Сан-Франциско. Це мало показати впевненість компанії у власних силах та камерах їх девайсів, точніше, їх відеоможливостях.

Така справді відповідальна і важлива роль лягла на плечі Galaxy S20 Ultra, який став топовим в модельному ряду Galaxy S20. Для додаткової стабілізації компанія Samsung помістила смартфони в спеціальні маунти.

Прес-конференція знімалась і транслювалась в роздільній здатності Full HD. Незважаючи на те, що зйомка велась на смартфони, а не на професійні камери, як це звично буває на таких відповідальних заходах, картинка була достатньо чистою, приємною і не шумною. Тому можна впевнено сказати, що Samsung на відмінно впоралась зі своєю задачею, яка полягала у демонстрації відеоможливостей їхніх нових девайсів, і, що головне – стопроцентній впевненості компанії у цих можливостях. Все-таки розказувати про відеоможливості девайса вміють всі, а от продемонструвати його можливості в дії, тим більше довіритись йому в такій відповідальній ситуації – це заслуговує на повагу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.