Інсайдери розкрили 17 новинок від Xiaomi для європейського ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер з Індії Судханшу Амбхоре поділився інформацією щодо нових гаджетів, які китайська компанія Xiaomi планує випустити на європейський ринок.

Нові девайси від Xiaomi призначені в основному для “розумного” будинку. Однак можна помітити, що вже в квітні корпорація представить в Європі новий робот-пилосос в чорному кольорі і білі бездротові навушники.

Травня відзначиться виходом ще одного робота-пилососа, але іншої моделі і кольору – білого. Клієнтам з Європи також пропонується маршрутизатор і ТБ-приставка, яка підключається до техніки через HDMI-роз’єм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У червні компанія випустить на європейський ринок в основному товари для “розумного” будинку, такі як лампочки, камери, визначник температури і вологості повітря і вентилятор. У липні Xiaomi підготувала до виходу кілька моделей самокатів, ще один вентилятор, принтер, датчик світла і робот-пилосос.

Передбачається також, що компанія не залишить без уваги клієнтів з Європи та новинками смартфонів. Однак поки що можливі моделі тримаються в секреті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.