5G смартфони стали значно важчі попередників. Samsung Galaxy S20 визнано найлегшим цього року

Найлегшим смартфоном цього року визнано: Samsung Galaxy S20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З початку 2020 року виробники смартфонів почали масово випускати пристрої з підтримкою мереж 5G. Однак громіздкі екрани, більш потужна продуктивність і ще й додаткове енергоспоживання 5G змушує виробників встановлювати в них акумулятори великої ємності. Але великі батареї часто негативно впливають на «корпус» пристроів. Ось чому габаритність 5G смартфонів кидається відразу в очі.

Кілька днів тому один з користувачів показав список 22 нових флагманських телефонів у 2020 році. За винятком Samsung Galaxy Z Flip, решта – це пристрої 5G. Як ви здогадуєтесь, у цій таблиці основна увага приділяється габаритності і вазі.

 

 

Як показано в таблиці, титул “найлегшого флагманського телефону 5G” отримав Samsung Galaxy S20. Телефон зі складаним екраном Z Flip також виявився зручним і легким. А Huawei P40 і OnePlus 8, які ще не доступні у продажу, знаходяться близько, з вагою, що коливається на рівні від 180 г і вище. Samsung Galaxy S20 + важить лише 186 г, а шкіряна версія OPPO Find X2 важить 189 г. Його керамічна версія важча, досягає 209 г, тоді як OnePlus 8 Pro важить 199 г, він коливається в межах 200 г.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

5G смартфони стали значно важчі попередників. Samsung Galaxy S20 визнано найлегшим цього року

Що стосується інших флагманських пристроїв, то вага перевищує 200г. “Найважча” модель – Huawei Mate Xs. Це єдиний 5G-смартфон, який досягає позначку у 300г. Однак цей складаний екран фактично еквівалентний 1,5 телефону, і ця габаритність є виправданою.

Варто нагадати, що Honor 30 вийде 15 квітня. Він матиме товщину 8,1 мм і вагу 185 г. Таким чином, він стане одним з найтонших і легшим 5G-смартфоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.