5G смартфони стали значно важчі попередників. Samsung Galaxy S20 визнано найлегшим цього року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

З початку 2020 року виробники смартфонів почали масово випускати пристрої з підтримкою мереж 5G. Однак громіздкі екрани, більш потужна продуктивність і ще й додаткове енергоспоживання 5G змушує виробників встановлювати в них акумулятори великої ємності. Але великі батареї часто негативно впливають на «корпус» пристроів. Ось чому габаритність 5G смартфонів кидається відразу в очі.

Реклама

Кілька днів тому один з користувачів показав список 22 нових флагманських телефонів у 2020 році. За винятком Samsung Galaxy Z Flip, решта – це пристрої 5G. Як ви здогадуєтесь, у цій таблиці основна увага приділяється габаритності і вазі.

 

 

Як показано в таблиці, титул “найлегшого флагманського телефону 5G” отримав Samsung Galaxy S20. Телефон зі складаним екраном Z Flip також виявився зручним і легким. А Huawei P40 і OnePlus 8, які ще не доступні у продажу, знаходяться близько, з вагою, що коливається на рівні від 180 г і вище. Samsung Galaxy S20 + важить лише 186 г, а шкіряна версія OPPO Find X2 важить 189 г. Його керамічна версія важча, досягає 209 г, тоді як OnePlus 8 Pro важить 199 г, він коливається в межах 200 г.

5G смартфони стали значно важчі попередників. Samsung Galaxy S20 визнано найлегшим цього року

Що стосується інших флагманських пристроїв, то вага перевищує 200г. “Найважча” модель – Huawei Mate Xs. Це єдиний 5G-смартфон, який досягає позначку у 300г. Однак цей складаний екран фактично еквівалентний 1,5 телефону, і ця габаритність є виправданою.

Варто нагадати, що Honor 30 вийде 15 квітня. Він матиме товщину 8,1 мм і вагу 185 г. Таким чином, він стане одним з найтонших і легшим 5G-смартфоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizchina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: