Витік повних специфікацій Honor 30 і 30 Pro перед запуском 15 квітня

Honor, суббренд Huawei, збирається оприлюднити свої флагмани, Honor 30 і 30 Pro, в рамках онлайн заходу на наступному тижні. Вони стануть офіційними 15 квітня разом з іншими анонсами, які супроводжують їх запуск.

До проведення презентації обидві моделі з’явилися на TENAA, що сприяє отриманню більш повного уявлення про їх особливості та специфікаціях. Згідно лістингу, вони будуть мати схожі характеристики поряд з дизайном.

Втім, між ними виникнуть деякі відмінності, включаючи ту обставину, що варіант Pro отримає 50-мегапіксельну первинну лінзу, а у звичайній моделі без наворотів вона буде лише на 40 Мп.

Honor 30 Pro може містити надширококутний і перископний параметра телефото об’єктиви. Цікаво, що в камері застосовується система автофокусування Octa PD – функція, яка присутня і в телефонах серії P40.

Ці два апарати також будуть відрізнятися з набором мікросхем, оскільки модель 30 Pro стане працювати на Kirin 990 5G, а базова версія – на новій платформі Kirin 985. Буде цікаво подивитися, як вони стануть відрізнятися можливостями обробки, так як зараз немає ніяких відомостей про чіпсет Kirin 985.

Він буде пов’язаний з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128/256 ГБ вбудованого сховища в Honor 30, а у варіанті Pro ці модулі пам’яті вмістять 8/12 і до 256 ГБ відповідно.

Поряд з цим лістинг підтверджує, що обидва телефони виставлять напоказ однаковий 6,57-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю FHD +. Акумуляторна батарея в них теж буде однаковим, з ємністю 3900 мА · год і підтримкою 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.