Xiaomi Mi 10 та Xiaomi Mi 10 Pro отримали покращення камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi випустила велике оновлення камери для Xiaomi Mi 10 та Xiaomi Mi 10 Pro перед їхнім глобальним виходом. Оновлення було анонсовано компанією на Weibo і дало нові можливості смартфонам з камерою на 108МП.

Одним з найбільших покращень стала стабілізація Super Video Stabilization. Xiaomi не розказали, що саме додає фішка, але її назва вказує на додавання стабілізації найвищого рівня до флагманів. Основна камера (та, що на 108МП) і на Xiaomi Mi 10, i на Mi 10 Pro отримала оптичну стабілізацію, а також її отримав телефото модуль на 8МП у варіанті Pro. Новий режим має покращити вже наявну оптичну стабілізацію.

Також в камері тепер є новий Pro-режим, який дозволяє користувачам налаштовувати баланс білого, параметри фокусу, витримку, ISO та інше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, смартфони тепер можуть знімати відео в 8К. Snapdragon 865 в смартфонах вже підтримують 8К-зйомку, тому невідомо,  чому компанія Xiaomi згадала це в оновленні, як нову фішку. Можливо, фішка була недоступна протягом перших кількох тижнів після релізу в Китаї, але тепер вона доступна всім користувачам.

Джерело: Android Authority

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.