Смартфони

Експерти склали ТОП-10 флагманських смартфонів 2020 року

Share

Фахівці склали ТОП-10 флагманських смартфонів поточного року, доступних на ринку. Лідером рейтингу став Xiaomi Mi Note 10 Pro.

Десяте місце зайняв смартфон Realme X2 Pro, який має вартість приблизно в 13 тис гривень з 8 гігабайтами оперативної пам’яті. Пристрій працює на базі процесора Snapdragon 855+ і дискретного відеоадаптера. Дев’ята позиція рейтингу дісталася Huawei P30 Pro, який продається за 22 тис гривень. Основою для нього є чіп Kirin 980 разом з 8 гігабайтами оперативної пам’яті.

Восьме місце рейтингу дісталося корейському смартфону Samsung Galaxy S10, що працює на основі Snapdragon 855. Його головною особливістю фахівці називають якісну основну камеру і вдосконалену версію Face ID. Смартфон Samsung Galaxy S10 + розмістився на сьомому місці. Шоста позиція дісталася Honor 20 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

П’ятірку лідерів відкриває OnePlus 7T з вартістю в 17 тис гривень на ринку України. Пристрій працює на основі процесора Snapdragon 855+ і 8 гігабайт оперативної пам’яті. Далі в рейтингу флагманів розмістився Xiaomi Mi 9T Pro, який продається приблизно за 15 тис гривень.

Третє місце рейтингу дісталося смартфону Samsung Galaxy Note 10+, який можна купити за 30 тис гривень в варіації з 12 гігабайтами оперативної пам’яті. Друге місце займає OnePlus 7 Pro. Лідером переліку став Xiaomi Mi Note 10 Pro, що працює на основі Snapdragon 730G і 8 гігабайт оперативної пам’яті. Флагман також має в своєму розпорядженні акумулятором на 5200 міліампер годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • Кто эти "'эксперты"?Дискретной графики на данный момент нет ни в одном из смартфонов.Ни одного упоминания o Pixel 4, при этом тут Mi Note 10 Pro, который не является флагманом из-за однокристальной системы.Так же неправильное описание Face ID есть только на Iphone и Ipad, это целый апаратно-программный комплекс для безопасной разблокировки, в то вермя, как Galaxy S10 можно разблокировать по фото.Вобще странно как-то для всех апаратов написаны особенности, а к Honor 20 Pro не написали ничего.Не знаю как єта статья делалась, может скопипастили у кого-то, но у нас Galaxy/Note продаётся на однокристальных системах Exynos, которіе просто ужасные, проверено на личном опыте, если их и брать, то с америки заказывать, благо возможность сейчас такая есть.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: ТОП
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024