Стали відомі характеристики та ціна Moto G8 Power Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola G8 Power Lite уже з’являвся у багатьох витоках інформації від інсайдерів. Це полегшена версія смартфона Moto G8 Power, який дебютував у лютому. Тепер про версію Lite відомо все завдяки появі її характеристик та ціни на Amazon Italy. Смартфон повинен бути офіційно презентованим протягом кількох найближчих днів.

Нова G-серія від Motorola, тобто Moto G8, G8 Power та G8 Plus вже є на офіційному італійському сайті компанії Motorola. Поява G8 Power Lite на Amazon Italy говорить про те, що смартфон скоро повинен з’явитися і на офіційному сайті компанії Motorola. На сайті Amazon він поки доступний лише в синьому кольорі.

Moto G8 Power Lite отримає дисплей діагоналлю 6.5 дюймів з вирізом під фронтальну камеру у вигляді краплі. Роздільна здатність дисплею – 720 на 1600 пікселів, співвідношення сторін – 20:9. В основі смартфона лежить чіпсет Helio P35 в парі з 4-ма ГБ оперативної пам’яті, основної пам’яті тут 64ГБ. Є можливість розширити її за допомогою карти пам’яті. Смартфон буде працювати на Android 10 з коробки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На задній панелі розташована основна потрійна камера 16МП+8МП+2МП, а також сканер відбитка пальця. Фронтальна камера тут на 16МП. Об’єм акумулятора – 5000 мАг, є підтримка зарядки TurboCharge.

Ціна смартфона на Amazon Italy – 189 євро. Він буде доступний для покупки з 15-го квітня.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.