Смартфони

5 найпотужніших смартфонів на березень 2020-го року

Share

На даний момент найкращим мірилом абсолютної потужності смартфонів, принаймні потенційно закладеною в них на апаратному рівні, є бенчмарки. Одним з найпопулярніших бенчмарків, які демонструють нам порівняння потужності смартфонів, є AnTuTu Benchmark. В цій статті ви побачите рейтинг AnTuTu флагманських смартфонів в порядку від 5-го до 1-го місця.

На п’ятому місці розміщений смартфон компанії Oppo. Ним став останній флагман компанії Oppo Find X2. Він був анонсований не так давно, 6-го березня 2020-го року. В основі смартфона, очікувано, лежить флагманський чіпсет Snapdragon 865. Основними фішками смартфона стали: просунута квадрокамера, великий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц. В бенчмарку AnTuTu смартфон набрав 585000 балів. Ціна стартує з позначки 969$.

На четвертому місці також смартфон компанії Oppo, більше того, це Pro-версія попереднього смартфон – Oppo Find X2, і, по суті, він ділить з ним четверте/п’яте місце, набираючи однакову кількість балів – 585000. Він відрізняється від не-Pro версії Oppo Find X2 набором камер, зовсім трохи ємністю акумулятора, а також ціною – Oppo Find X2 Pro стартує з позначки в 1277$.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На третьому місці знаходиться смартфон компанії Blackshark-суббренду компанії Xiaomi – Black Shark 3 Pro, який впевнено може називатися найкращим ігровим смартфоном на даний момент. Тут справа не тільки і не стільки в потужності, а в нього в цьому плані один з найкращих показників на ринку, як в його мультимедійному призначенні та фішках. Смартфон отримав дуже великий дисплей діагоналлю 7.1 дюймів та роздільною здатністю 1440х3120 з частотою оновлення 90Гц, стереодинаміки, роз’єм для навушників джек 3.5 мм, що в наш час – справжня рідкість. За автономну роботу відповідає акумулятор об’ємом 5000 мАг, який підтримує швидку зарядку потужністю 65W. В рейтингу потужності AnTuTu Benchmark Black Shark 3 Pro набрав 587664 бали. Смартфон справді може вважатися найкращим для ігор, а його ціна рівна 859$.

Друге місце в рейтингу AnTuTu займає звичайна версія смартфона BlackShark 3, але тут ситуація така сама, як з Oppo Find X2 та Oppo Find X2 Pro – смартфони набрали однакову кількість балів у рейтингу AnTuTu, і в цьому немає нічого дивного, адже в їх основі лежить однакова флагманська платформа – Snapdragon 865. Основними відмінностями між BlackShark 3 Pro i BlackShark 3 є габарити, а відповідно, і розмір дисплея та об’єм акумулятора – все це у BlackShark 3 значно менше, бо якщо BlackShark 3 Pro ближчий по габаритах до планшета, то BlackShark 3 в плані габаритів – абсолютно звичайний смартфон. Інші можливості в нього майже такі самі, а от ціна нижча – 599$.

Золото в рейтингу потужності взяв смартфон компанії Xiaomi, і ним став Mi 10 Pro, який набрав 596334 бали та став одним з перших смартфонів на топовому чіпсеті Snapdragon 865. Смартфон отримав топовий модуль камери на 108МП, який перед цим отримав інший смартфон компанії Xiaomi – Mi Note 10. Основними фішками смартфона, окрім топової камери та флагманського чіпсета, стали великий Super AMOLED дисплей з частотою оновлення 90Гц та підтримкою стандарту HDR10+, акумулятор на 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 50W та бездротової швидкої зарядки потужністю 30W, реверсивної бездротової зарядки потужністю 5W, і головне – відносно невисока ціна – 700$.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 повинні принести нові можливості роботи в інтернеті

    Очікування щодо майбутньої операційної системи iPhone цього року надзвичайно високі. Після того, як Google і…

    03.05.2024

    У якому приміщенні не можна заряджати смартфон

    До початку літа залишилося не так багато часу. Варто звернути увагу на деякі важливі правила…

    03.05.2024

    Названі головні недоліки сучасних смартфонів, які багато хто вважає за переваги

    Сьогодні в смартфонах з'являються нові і нові функції. Але іноді вони можуть нашкодити. Екрани з…

    03.05.2024

    Apple дозволить альтернативні магазини програм для iPad

    30 квітня Євросоюз повідомив про свої плани прирівняти iPadOS (операційна система для iPad) та iOS,…

    03.05.2024

    Новий витік інформації про камери, чіпсет і акумулятор Sony Xperia 1 VI

    Очікується, що компанія Sony представить флагманський смартфон Xperia 1 VI на своєму заході 17 травня.…

    03.05.2024