5 найпотужніших смартфонів на березень 2020-го року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент найкращим мірилом абсолютної потужності смартфонів, принаймні потенційно закладеною в них на апаратному рівні, є бенчмарки. Одним з найпопулярніших бенчмарків, які демонструють нам порівняння потужності смартфонів, є AnTuTu Benchmark. В цій статті ви побачите рейтинг AnTuTu флагманських смартфонів в порядку від 5-го до 1-го місця.

На п’ятому місці розміщений смартфон компанії Oppo. Ним став останній флагман компанії Oppo Find X2. Він був анонсований не так давно, 6-го березня 2020-го року. В основі смартфона, очікувано, лежить флагманський чіпсет Snapdragon 865. Основними фішками смартфона стали: просунута квадрокамера, великий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц. В бенчмарку AnTuTu смартфон набрав 585000 балів. Ціна стартує з позначки 969$.

На четвертому місці також смартфон компанії Oppo, більше того, це Pro-версія попереднього смартфон – Oppo Find X2, і, по суті, він ділить з ним четверте/п’яте місце, набираючи однакову кількість балів – 585000. Він відрізняється від не-Pro версії Oppo Find X2 набором камер, зовсім трохи ємністю акумулятора, а також ціною – Oppo Find X2 Pro стартує з позначки в 1277$.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На третьому місці знаходиться смартфон компанії Blackshark-суббренду компанії Xiaomi – Black Shark 3 Pro, який впевнено може називатися найкращим ігровим смартфоном на даний момент. Тут справа не тільки і не стільки в потужності, а в нього в цьому плані один з найкращих показників на ринку, як в його мультимедійному призначенні та фішках. Смартфон отримав дуже великий дисплей діагоналлю 7.1 дюймів та роздільною здатністю 1440х3120 з частотою оновлення 90Гц, стереодинаміки, роз’єм для навушників джек 3.5 мм, що в наш час – справжня рідкість. За автономну роботу відповідає акумулятор об’ємом 5000 мАг, який підтримує швидку зарядку потужністю 65W. В рейтингу потужності AnTuTu Benchmark Black Shark 3 Pro набрав 587664 бали. Смартфон справді може вважатися найкращим для ігор, а його ціна рівна 859$.

Друге місце в рейтингу AnTuTu займає звичайна версія смартфона BlackShark 3, але тут ситуація така сама, як з Oppo Find X2 та Oppo Find X2 Pro – смартфони набрали однакову кількість балів у рейтингу AnTuTu, і в цьому немає нічого дивного, адже в їх основі лежить однакова флагманська платформа – Snapdragon 865. Основними відмінностями між BlackShark 3 Pro i BlackShark 3 є габарити, а відповідно, і розмір дисплея та об’єм акумулятора – все це у BlackShark 3 значно менше, бо якщо BlackShark 3 Pro ближчий по габаритах до планшета, то BlackShark 3 в плані габаритів – абсолютно звичайний смартфон. Інші можливості в нього майже такі самі, а от ціна нижча – 599$.

Золото в рейтингу потужності взяв смартфон компанії Xiaomi, і ним став Mi 10 Pro, який набрав 596334 бали та став одним з перших смартфонів на топовому чіпсеті Snapdragon 865. Смартфон отримав топовий модуль камери на 108МП, який перед цим отримав інший смартфон компанії Xiaomi – Mi Note 10. Основними фішками смартфона, окрім топової камери та флагманського чіпсета, стали великий Super AMOLED дисплей з частотою оновлення 90Гц та підтримкою стандарту HDR10+, акумулятор на 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 50W та бездротової швидкої зарядки потужністю 30W, реверсивної бездротової зарядки потужністю 5W, і головне – відносно невисока ціна – 700$.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.