Передбачуваний Meizu 17 засвітився на «живих» знімках

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора Meizu виповнилося 17 років і до чергового свого дня народження компанія готувала анонс флагмана. Але коронавірус втрутився в плани і реліз Meizu 17 було вирішено відкласти, але обіцяно, що прем’єра новинки відбудеться в квітні. Компанія заявляє, що смартфон буде потужним, спритним і приємним зовні.

Сьогодні в мережу виклали фото, на яких нібито зображений Meizu 17. Згідно з ними, смартфон підхоплює загальну моду на дисплей з круглим отвором під фронтальну камеру. Але на відміну від більшості конкурентів, тут віддали перевагу плоскій матриці без вигнутих країв.

Зробити Meizu 17 оригінальним в деталях може одне цікаве рішення. Йдеться про індикатор заряду акумулятора, який крім процентного показника ще й інформує про рівень заряду зеленим кольоровим виконанням по периметру круглого отвору для селф-камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одна обнадійлива новина для фанатів Meizu за межами Китаю – смартфон повинен отримати підтримку NFC, про що вказує системне меню, виведене на його екран.

Але ми не можемо підтвердити достовірність знімків, тому пропонуємо ставитися до них зі здоровою часткою скепсису. Про характеристики Meizu 17 відомо, що він запропонує чіп Snapdragon 865, модем Snapdragon X55, фірмову технологію швидкої зарядки, багатомодульну основну камеру і при його створенні ставка зроблена на якісні матеріали корпусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОmydrivers.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.