Google Pixel 4a засвітився на нових реальних фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як доповнення актуальною лінійки флагманів Pixel 4 компанія Google готує доступніший смартфон Pixel 4a. Чутки про новинку вперше стали надходити ще в кінці минулого року. Тепер, слідом за першим витоком з «живими» фотографіями , смартфон знову засвітився на докладній фотосесії, що дозволяє в деталях розглянути його дизайн.

Судячи з фотографій, в Pixel 4a компанія відмовилася від широкої верхньої рамки, яка використовується для установки селфі-камери, розмовного динаміка і додаткових модулів в Pixel 4. Камеру, якщо вірити знімку, Google вмонтує безпосередньо в невеликий отвір в дисплеї.

Ще одним ключовим відмінністю від діючих флагманів стане сканер відбитків пальців на тильній кришці. Нагадаємо, що в Pixel 4 єдиним способом біометричної аутентифікації виступає 3D-сканер особи. Примітно, що на знімках гаджет зображений в фірмовому чохлі Google. Основна камера в Pixel 4a одна, але виконана в такому ж квадратному модулі, як і в старших моделях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Google Pixel 4a буде представлений в трьох модифікаціях . Головною відмінністю між версіями стане підтримка мереж п’ятого покоління і вибір процесора. Для молодшої моделі Google нібито підготувала Snapdragon 730, а старшим пристроїв дістанеться Snapdragon 765G.

Презентація новинок очікувалася на конференції Google I / O, яку Google була змушена  скасувати через епідемію коронавіруса. 

джерело: twitter.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.