Флагманський Samsung Galaxy S20 Ultra пройшов знаменитий тест на міцність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий флагманський смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra вже випробували в дроп-тесті і розібрали для оцінки ремонтопридатності . Тепер же він потрапив на знаменитий тест до популярного блогера Заку Нільсон, автору YouTube-каналу JerryRigEverything. Він з’ясував, наскільки апарат за $ 1400. Готовий до повсякденних випробувань.

Перш за все блогер озброївся гострим будівельним ножем і набором для випробування твердості матеріалів. Його не цікавила продуктивність смартфона, як і його 100-кратний зум, який став однією з головних фішок Galaxy S20 Ultra. Побіжно оглянувши комплектацію, Нільсон приступив до перевірки флагмана на міцність.

Захищає екран загартоване скло Gorilla Glass 6 дряпається так само, як і в інших смартфонах, – з дрібними слідами на рівні 6 і більше глибокими починаючи з 7. Потім блогер ретельно пройшовся по всій поверхні корпусу будівельним ножем, з’ясувавши, що метал по краях легко дряпається , однак це призводить тільки до естетичного дискомфорту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Особливий інтерес у блогера викликав випирає блок камер, який товщі, ніж звичайна зубочистка або 25-центова монета. Він також звернув увагу на те, як багато місця виділено під перископну об’єктив, який забезпечує триразове оптичне наближення.

Дослідним шляхом було встановлено, що ультразвуковий сканер відбитків пальців спрацьовує, навіть якщо 120-герцовий дисплей подряпаний. З тестом на згинання Galaxy S20 Ultra також впорався на відмінно, не піддавшись сильним рукам блогера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.