Стартували продажі першого смартфона серії Huawei P40

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei розпочала продаж смартфона Huawei P40 Lite, який дебютував минулого тижня. Це перший і найдоступніший смартфон з очікуваної серії Huawei P40. 

На відміну від поки не анонсованих флагманів Huawei P40, модель Huawei P40 Lite відноситься до середнього рівня. На даний момент продажі почалися в Іспанії. Смартфон доступний за ціною 299 євро за версію з 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. 

Пропонуються чорний, зелений і рожевий колірні варіанти. При покупці користувачі отримують в якості подарунка безкоштовні бездротові навушники Freebuds 3, які окремо продаються за 179 євро. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон оснащений екраном Full HD + діагоналлю 6,4 дюйма, SoC Kirin 810, основною четверною камерою з головним 48-мегапіксельним датчиком, а також акумулятором ємністю 4200 мА · год. Варто відзначити наявність NFC і роз’єму для навушників.

На смартфон встановлена ​​фірмова оболонка EMUI на основі Android 10, але сервісів Google у нього немає, натомість використовуються Huawei Mobile Services (HMS), включаючи магазин додатків AppGallery. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.