Vivo Apex 2020 вийде 28-го лютого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo вчора анонсували наступне покоління смартфона Apex – Vivo Apex 2020 Concept Smartpone, яке буде офіційно представлене в Китаї 29-го лютого в 11:00 по місцевому часу.

Очікується, що компанія анонсує Apex 2020 Concept Smartphone на Mobile World Congress 2020 в Барселоні, Іспанія. Але коли MWC 2020 було скасовано через загрозу поширенння коронавірусу, Vivo вирішили змінити дату презентації і перенести її в Пекін.

Під час цього анонсу Vivo додали, що Apex 2020 покаже те, як компанія бачить майбутнє ринку та мобільних технологій. Компанія також показала нам постер, який демонструє загнуті грані дисплея і цифру “120”, яка, скоріш за все, означає високу частоту оновлення дисплея, яка дорівнює 120Гц. Інші зображення демонструють задню частину смартфона і камеру з перископічним зумом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія Vivo Apex відома тим, що в ній у першу чергу появляються нові експериментальні технології і розробки компаніїї Vivo. Наступний девайс компанії також повинен стати саме таким.

Раніші витоки інформації розкрили нам те, що смартфон отримає безрамковий дизайн та дуже високе відношення дисплея до передньої панелі. Також ми знаємо, що у Vivo Apex 2018 та Vivo Apex 2019 мали висувну камеру, але очікується, що Vivo Apex 2020 отримає звичний для сучасних смартфонів круглий виріз під фронтальну камеру Також смартфон отримає підтримку 5G та швидку зарядку.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.