Samsung поліпшить екран Galaxy S20

Підтримку високої частоти поновлення адаптують під велику роздільну здатність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У лютому Samsung представила свої нові флагмани лінійки Galaxy S20, кожен з яких отримав AMOLED-дисплей з підтримкою частоти оновлення 120 Гц. Однак виявилося, що ця функція працює з обмеженнями. Досягти максимальної плавності зображення можна було тільки при виставленні роздільної здатноті Full HD.

Скоріш за все, в Samsung врешті-решт вирішили все ж не обмежувати користувачів. Як пише автор XDA Developers Макс Вайнбах, компанія вже працює над більш оптимізованим софтом, який дозволить використовувати частоту оновлення 120 Гц з роздільною здатністю WQHD +.

За попередніми даними, реліз корисного патча відбудеться протягом наступного місяця-трьох.

Після запуску свіжих флагманів фахівці протестували екран Samsung Galaxy S20 Ultra в лабораторії. Величезний 6,9-дюймовий дисплей гаджета назвали найкращим серед усіх смартфонів на ринку.

Майже за всіма показниками тестування DisplayMate дисплей Galaxy S20 Ultra показав кращі результати, ніж всі попередні смартфони конкурентів і самої Samsung. У нього рекордна пікова яскравість, кольоропередача, близька до ідеальної і точне налаштування датчика освітленості. Також дисплей мінімально відблискує на вулиці в сонячну погоду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У DisplayMate назвали сучасні OLED-матриці кращим рішенням для преміальних пристроїв. Вони можуть відображати більш високу яскравість і точну передачу кольору і витрачати менше енергії, ніж TFT-матриці. До того ж ця матриця дозволяє вбудувати в дисплей сканер відбитків пальців і максимально точно відображати чорний колір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.