Новий бюджетний Realme з великим акумулятором та потрійною камерою сертифікано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього місяця вже був випущений бюджетний Realme C3, але, вочевидь, в планах компанії є ще більш доступний девайс. Смартфон з кодовим модельним номером “RMX2020” був сертифікований на Bluetooth CIG з MT6769 (а це кодова назва чіпсета MT6769, який був випущений більше трьох років тому).

Смартфон був сертифікований вже багатьма організаціями, тому це не схоже на якийсь тестовий або експериментальний смартфон Realme. Є навіть інформація про деякі характеристики майбутнього смартфона, щоправда, не детальна: тут буде встановлений акумулятор об’ємом 5000 мАг, що справді буде не зайвим, враховуючи те, як багато енергії споживає старий чіпсет Helio X20, який справді надзвичайно невдалий з точки зору енергоефективності, а також потрійна камера – 12МП + 2МП + 2МП (ймовірно, що два останні – сенсор для визначення глибини та макромодуль). Також в смартфоні буде встановлений дисплей діагоналлю 6.5” та роздільною здатністю FullHD+, в якому буде виріз під фронтальну камеру на 5МП.

Смартфон може бути полегешеною версією Realme C3, яка, ймовірно, отримає назву “Realme C3i” (не переплутайте з Realme 3i). Більше інформації про майбутній девайс Realme очікується найближчим часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: gsmarena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.