Названо сенсор камери Huawei P40 Pro і його вражаючі характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідуючи своїм раннім заявам про відмову від камер надвисокої роздільної здатності, компанія Huawei готується представити свій головний фото-флагман цього року – модель P40 Pro.

У свою чергу, інсайдери роздобули цікаві подробиці про технічну складову камер неанонсованого смартфона. Деякі ранні дані підтверджуються, адже новинка може отримати новітній датчик зображення IMX700, роздільна здатність якого становить 52 Мп, що вдвічі нижче, ніж рішення, встановлені в Samsung Galaxy S20 Ultra і Xiaomi Mi 10 Pro і лише трохи перевищує 40-Мп датчик торішнього Huawei P30 Pro . Однак головна перевага цього сенсора полягає в його величезному розмірі 1 / 1,33 “. Винятком не стане і фірмовий колірний фільтр RYYB, який буде успадкований від попереднього P30 Pro.

Також з’явилося зображення нового сенсора IMX700 в порівнянні з варіантом, встановленим в Galaxy S20 Ultra. За словами twitter-інсайдерів, він підтримує технологію 16-піксельного біннінгу, що об’єднує 16 сусідніх пікселів в один для поліпшення світлочутливості модуля. Причому розмір об’єднаного блоку пікселів складе 4,48 мкм. Презентація серії Huawei P40 відбудеться в другій половині березня.Камера Huawei P40 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.