IQOO 3 5G з 12ГБ ОП засвітився в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що IQOO анонсує свій новий флагманський смартфон в Китаї. Раніше компанія вже підтвердила, що він дебютує під назвою “IQOO 3”. Презентація смартфона в Індії також досить імовірна. Раніше індійський варіант IQOO 3, який фігурує під модельним номером I1927, був помічений в Geekbench з 8-ма ГБ оперативної пам’яті. IQOO 3, який повинен вийти в Китаї, фігурує під номером V1955A, і він недавно появився в базі цього самого бенчмарка.

Тест V1955A в Geekbench продемонстрував нам платформу Snapdragon 865, яку тут згадана під кодовим іменем “kona”. Базова частота чіпсета становить 1.80ГГц. Snapdragon 865 в цьому смартфоні працює в парі з 12-ма ГБ оперативної пам’яті. Смартфон пройшов тест Geekbench на Android 10, з чого випливає, що він вийде на цій системі. З реєстру TENAA нам стало відомо, що буде, як мінімум, два варіанти постійної пам’яті – 128ГБ та 256ГБ.

З інших характеристик IQOO 3 5G, які стали відомі з реєстру TENAA – AMOLED дисплей діагоналлю 6.44” та роздільною здатністю FullHD+, фронтальна камера на 16МП, квадрокамера, в якій основний модуль буде на 64МП, та батарея об’ємом 4410 мАг. Також є дані про швидку зарядку потужністю 55W. В IQOO 3 повинен бути дисплей з частотою оновлення 60Гц, в якому буде виріз під селфі-камеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Індії поки немає 5G, але схоже на те, що IQOO 3 стане першим смартфоном від компанії з підтримкою 5G, і буде він презентований якраз в Індії. Є також інформація про те, що IQOO випустить два смартфони, один з яких буде з підтримкою 5G, а інший – з підтримкою 4G. Надіємось, IQOO підтвердить більше деталей про ці смартфони найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.