Унікальна Motorola Razr 2019 – шанувальники в захваті від дизайну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку тижня стартував прийом попередніх замовлень на унікальний складаний смарфтон з гнучким екраном Motorola Razr 2019, яка повинна була надійти в продаж 6 лютого, проте через підвищений попит виробник оголосив про перенесення дати початку продажів на 18 лютого.

Раніше нам демонстрували новий пристрій тільки в чорному кольорі однак тепер в Мережі з’явилися якісні зображення Motorola Razr 2019 з позолоченою нижньою частиною.

Зображення опублікував перевірений мережевий інформатор Еван Блесс (Evan Blass), який регулярно постачає громадськість достовірною інформацією про новинки мобільної індустрії.

Таку Motorola Razr 2019 ви ще не бачили

Motorola Razr оснащена основним дисплеєм Flex View p-OLED з діагоналлю 6,2 дюйма з співвідношенням сторін 21: 9 з роздільною здатністю 2142 x 876 пікселів. Зовнішній дисплей має діагональ 2,7 дюйма. Акумулятор характеризується ємністю близько 2510 мА · год,  дактилоскопічний датчик знаходиться в нижній частині смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Таку Motorola Razr 2019 ви ще не бачили

Смартфон отримав однокристальу систему Qualcomm Snapdragon 710, 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Motorola Razr оснащений роз’ємом USB-C і підтримкою 15-ватної зарядки. Роздільна здатність камери становить 16 і 5 Мп.

Таку Motorola Razr 2019 ви ще не бачили

Ціни на Razr в США встановлені на позначці 1499 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.