Патент показав вигляд камери Meizu 17

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meizu 17 буде наступним флагманом компанії Meizu, який буде її першим 5G-смартфоном. Минулого місяця нам стало відомо, що Meizu таки випустить новий флагман і називатись він буде “Meizu 17”. Нижче, на тизері, опублікованому компанією Meizu, ви можете побачити годинник, на якому одна стрілка показує “1”, інша – “7”, що є явним натяком на назву майбутньої моделі.

Зараз новий патент компанії Meizu пройшов реєстрацією, і з нього нам стало відомо, що Meizu займається розробкою нового квадромодуля камер круглої форми, і досить імовірно, що саме така камера буде встановлена в новому флагмані Meizu. Як ми можемо побачити в патентних документах, круглий модуль включає в себе чотири, розміщені симетрично відносно центру камери, точно посередині між якими встановлений LED-спалах.

Нагадаємо, що в Meizu 16th (флагмані компанії Meizu 2018-го року), була вертикальна подвійна камера, встановлена посередині задньої кришки. В Meizu 16S її пересунули у верхній правий кут, а в Meizu 16S Pro додали ще один сенсор, залишивши саме розміщення камер без змін.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meizu 17, згідно з інсайдерською інформацією, буде працювати на Snapdragon 865, а мінімальна версія по об’єму пам’яті буде така сама, як в Meizu 16S Pro – 8/128. З коробки смартфон буде на Android 9 Pie i Flyme 8, що досить дивно, бо набагато більш очікуваною є система Android 10. З камерами все теж не дуже зрозуміло: нам відомі лише три сенсори – 64 МП, 48 МП і 20 МП, і з’являється закономірне питання – чому в патентах не потрійна камера, а квадро? Є кілька ймовірних пояснень: або нам ще невідомі характеристики четвертого модуля, або це ToF-сенсор, або чутки виявляться неточними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.