Показали концепт Xiaomi Mi Mix Fold з гнучким екраном і складним корпусом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лічені години назад в базі даних відомства Chinese National Intellectual Property Administration (CNIPA), що займається патентами в Китаї, був виявлений новий флагман китайської корпорації, в описі якого йдеться про те, що він має складаний корпус і гнучкий екран, причому здатний такий згинатися відразу в двох місцях. В описі до патенту прикріплені зображення нового смартфона, за рахунок яких вже тут і зараз можна побачити, як саме виглядає Xiaomi Mi Mix Fold. Відзначається, що телефон має унікальну конструкцію корпус, матеріали власної розробки і набір програмного забезпечення, створеного спеціально для реалізації всіх тих функцій і можливостей, які він здатний запропонувати кожному, хто потребує в таких.

На жаль, даних про технічне оснащення телефону поки що немає, проте він повинен отримати передове «залізо» з усього можливого. Таке включає в себе восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц, графіку Adreno 650, модем X55 з підтримкою мереж 5G на швидкості до 5 Гбіт / с, роз’єм USB-C, цілих 12/16 ГБ оперативної і 256/512 ГБ постійної пам’яті, а також, крім того, підтримку сучасних технологій зв’язку, як Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.1 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і звичайно ж NFC. Навіть не дивлячись на те, що камера у Xiaomi Mi Mix Fold на зображеннях є подвійний, на ділі вона виявиться більш просунутою, тому що патентні зображення завжди є лише схематичними, а спрямовані вони на те, щоб описати основні особливості гаджета і показати, як він приблизно виглядає.

Смартфон складається екраном назовні, тому ним можна буде повноцінно без зайвих складнощів користуватися однією рукою. Куди саме вбудована фронтальна камера в цій моделі поки що невідомо, проте її напевно не стали додавати в цей апарат, адже можна скласти телефон і використовувати основну фотокамеру як фронтальної. Очікується, що Xiaomi Mi Mix Fold анонсують в рамках виставки MWC 2020 року, ну або принаймні просто покажуть громадськості в ході даного заходу, запланованого на кінець лютого. Якщо все буде насправді саме так, вже незабаром всі відомості про такий дивовижний мобільний пристрій виявляться розкриті, а його продажу так і зовсім можуть початися вже в найближчі кілька місяців, але розраховувати на низький цінник точно не варто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.