Так буде виглядати Huawei Mate 40 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі з’явилися якісні рендери флагманського камерофону Huawei Mate 40 Pro, який буде анонсований тільки в жовтні цього року.

Дана модель була створена на базі витоків і патентних зображень, які вже з’явилися в мережі. Імовірно, смартфон отримає екран-водоспад, краї якого будуть загинатися прямо на корпус, як у Huawei Mate 30 Pro.

Фронтальна камера буде подвійною, вона буде врізана прямо в активну область екрану в лівому верхньому кутку. Дактилоскопічний датчик буде вбудований під поверхню екрану. Нехай не всім користувачам подобаються підекранні сканери відбитків пальців, вони поступово витісняють з ринку датчики, які розташовані на задній і бічний панелях смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера буде виконана в круглому блоці, як і у попередника, тільки цього разу датчиків зображення буде п’ять. Їх характеристики поки не уточнюються, але можна з певною часткою впевненості припустити, що до 108 Мп і вище Huawei в цьому році не добереться. Huawei, Honor і Sony вважають, що 100-мегапіксельні датчики зображення – не дуже правильний вибір для смартфонів , по крайній мірі, на даний момент.

Huawei Mate 40 Pro буде побудований на базі новітньої однокристальної системи Kirin, яка буде перевершувати Kirin 990 по швидкість і енергоефективності. Також очікується подальше підвищення швидкість зарядки, в тому числі бездротової.

До того момент смартфон повинен отримати вже відточену версію Harmony OS і сервісів Huawei.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.