В мережі показали як насправді буде виглядати Samsung Galaxy Note 20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung розпочала цей рік з анонсу двох смартфонів, одним з яких став Galaxy Note 10 Lite. Його старший брат дебютував ще в серпні минулого року і свого наступника він знайде, швидше за все, в останній літній місяць 2020 року. До прем’єри ще дуже багато часу, але перші прогнози про те, яким буде Galaxy Note 20 вже з’явилися.

Знову відзначився відомий постачальник витоків @Ice Universe, який на своїй сторінці в Twitter опублікував передбачуваний дизайн корпусу майбутнього флагмана. В цілому все передбачувано та очікувано. З огляду на те, що в цьому році Samsung уніфікувала зовнішній вигляд своїх смартфонів, Galaxy Note 20 повинен багато в чому повторювати риси Galaxy S20 з прямокутним блоком основних камер.

Правда, немає розуміння з тим, як оформлять «фасад» і фронталку, а клавіші управління залишили на лівій бічній грані, тоді як у Galaxy S20 вони на правій стороні. Датчик відбитка явно впишуть в дисплей, роз’єм USB Type-C і відсік для стилуса знаходяться на нижньому торці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про технічну частину Samsung Galaxy Note 20 немає ніяких відомостей. Але не складно припустити, що тут встановлять чіп Exynos 990 або Snapdragon 865, мінімум 6 Гб оперативної пам’яті, акумулятор ємністю не менше 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки, а матриця буде Dynamic AMOLED роздільною здатністю QuadHD+ і частотою оновлення 120 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.