Бюджетний Samsung Galaxy M21 буде потужнішим попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб збільшити свої шанси вижити в запеклій війні з китайськими бюджетниками, Samsung перебудувала свої ряди і вивела на ринок доступну серію Galaxy M. Одним з вдалих апаратів вийшов Galaxy M20, який був позбавлений «понтів» з переплатою за бренд і його тепло зустріли в Індії, де він був серед найпопулярніших моделей.

Але вже минув рік з моменту виходу Galaxy M20, і прийшов час оновлюватися. Завдяки бенчмарку Geekbench 5 є можливість дізнатися деякі характеристики Galaxy M21. Синтетичний тест дає розуміння, що смартфон отримає восьмиядерний чіп Exynos 9611, 4 Гб оперативної пам’яті і операційну систему Android 10.

За підсумками однопотокового тесту смартфон зміг набрати 348 балів, а в багатопотоковому – 1265. З тих чуток, що раніше з’являлися в мережі, Galaxy M21 повинен запропонувати флеш-накопичувач місткістю 64/128 Гб, здвоєну тильну камеру з головним модулем на 24 Мп і допомагати йому стане датчик глибини дозволом 5 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Точна дата анонса Samsung Galaxy M21 не оголошена. Але, швидше за все, його прем’єра відбудеться в самий найближчий час і першою країною, де він буде доступний повинна стати Індія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.