Redmi Note 8 відправляють в найхолодніше місце на планеті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники смартфонів конкурують між собою, щоб виділити свої смартфони на тлі рішень конкурентів. Найчастіше для цього проводять спеціальні маркетингові кампанії, в яких звичайні незахищені моделі відчувають в екстремальних умовах.

Віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лу Вейбінг (Lu Weibing) на своїй сторінці в соціально мережі Weibo офіційно повідомив про те, що вкрай популярний смартфон Redmi Note 8 вже завтра, 17 січня, відправиться на найпівденніший материк нашої планети, щоб показати себе в суворих умовах Антарктиди.

Дане оголошення було підкріплено плакатом зі слоганом Live for the challenge. Подробиці про тестування не повідомляються, проте варто відзначити, що Антарктида відрізняється вкрай суворим холодним кліматом. Температура тут часто взимку опускається до -75 °С, а абсолютний мінімум був зафіксований в 2013 році, коли температура повітря в одній з точок Антарктиди опускалася до -93,2 °C.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто додати, що глобальні продажі смартфонів Redmi Note 8 Pro і Redmi Note 8 перевищили 10 мільйонів одиниць всього за три місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.