Xiaomi Mi 10 випущений: технічні характеристики і справжні фотографії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, флагман Xiaomi Mi 10 володіє вкрай привабливими технічними характеристиками. Так, мобільний пристрій топового рівня може похвалитися великим екраном OLED з роздільною здатністю Full HD +, в верхньому лівому кутку якого є невеликий отвір, призначене для фронтальної камери, причому вона є одинарної. Дисплей займає практично весь простір на лицьовій частині, і навіть рамка знизу є ледве помітною. Звичного всім 3,5 мм роз’єм цей апарат не отримав, але зате він може похвалитися інтерфейсом USB Type-C. На задній частині корпусу телефону, яка виконана зі скла Corning Gorilla Glass 6, знайшлося місце для четверної основної камери. Сканер відбитків пальців на основі оптики вбудований прямо в дисплей.

Ця камера, за попередніми даними, має роздільну здатність в 108 Мп, володіючи підтримкою восьмикратного оптичного зуму і деякими іншими перевагами. Апаратною основою флагмана Xiaomi Mi 10 є восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц, доповнений який графікою Adreno 650 і модемом Snapdragon X55 з підтримкою 5G, за рахунок якого мобільний пристрій зможе підключатися до мереж п’ятого покоління, розвиваючи при цьому в таких швидкість до 5 Гбіт / с, тобто дуже і дуже велику. Ємність батареї телефону становить 4500 мАг, а підтримує вона технологію швидкої зарядки потужністю 66 Вт, тоді як бездротова зарядка по Qi підтримує потужністю до 30 Вт.

Прямо «з коробки» на Xiaomi Mi 10 встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді прошивки MIUI 11. Телефон має інтерфейс Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.1 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і NFC, останній з яких можна використовувати для оплати будь-яких покупок в магазинах. У перший час купити цей флагман можна буде тільки в Китаї, але вже через якийсь час він повинен вийди в Європі та інших регіонах, жителі яких за рахунок цього також зможуть його собі купити. Очікується, що базова модифікація смартфона з 10 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної вбудованої пам’яті обійдеться покупцям приблизно в $ 450, але такий цінник буде на китайській території, тоді як жителям інших країн заплатити за цей флагман доведеться відчутно більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.