Розсекречено дизайн LG G9 ThinQ (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що справи у LG на смартфон ринку складаються не найкращим чином, компанія і не думає кидати займатися мобільними пристроями.

Відомо, що на MWC 2020 виробник привезе флагман LG V60 ThinQ і не виключено, що пару йому складе LG G9 ThinQ. Завдяки постачальнику витоків Стіву Хеммерстофферу, який більше відомий як @OnLeaks, ми можемо поглянути на те яким буде LG G9 ThinQ.

Дизайнери не стали мудрувати з місцем розташування фронтальної камери і просто вписали її в напівкруглий виріз у верхній частині екрану. Підборіддя в наявності, але він не сильно масивний. Передбачається, що тут встановлена ​​OLED-панель з вбудованим в неї сканером відбитків пальців і підтримкою технології передачі звуку Sound-on-Display. Імовірно, її діагональ складе від 6,4 до 6,8 дюймів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дотримуючись ключовому тренду на ринку – основна камера багатомодульна і датчиків тут чотири. Очікується, що разом з головним сенсором працюватимуть ширококутний модуль, телеоб’єктив та ToF-датчик. Самі об’єктиви розташували по горизонталі і в один блок з ними вписали світлодіодний спалах.

На нижній грані є порт USB Type-C, решітка для динаміка і 3,5 мм роз’єм для навушників. Клавіша вимикання на правій стороні, а кнопки регулювання гучності – зліва. А ще тут є окрема кнопка для активації Google Assistant.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.