Інсайдери розповіли про нову функцію майбутнього OnePlus 8 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До презентації OnePlus 8 Pro залишається ще близько півроку, але вже зараз відомий його передбачуваний дизайн  і технічні характеристики . За останніми даними, новинка буде відрізнятися від попередника більше, ніж вважалося раніше. 

OnePlus 8 Pro
Передбачуваний дизайн OnePlus 8 Pro

Як повідомляється, OnePlus працює над аналогом Face ID для свого наступного флагманського смартфона. Функція розблокування за допомогою сканування особи вже давно з’явилася в пристроях компанії, але вона ніколи не позиціонувалася як повноцінне безпечне рішення для захисту персональних даних. Той же OnePlus 6 можна було розблокувати звичайної фотографією власника . 

Інсайдери повідомляють, що OnePlus 8 Pro отримає подвійну фронтальну камеру з основним модулем на 32 Мп і додатковим ToF-датчиком. Останній якраз і буде виконувати 3D-сканування особи. Цей метод куди безпечніше в порівнянні з використанням однієї тільки Фронталки, як було в попередніх смартфонах OnePlus. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки неясно, наскільки сканування особи за допомогою времяпролётного датчика точно і безпечно в порівнянні з ІЧ-проектором, що застосовується в смартфонах Apple і Google. 

Відзначимо, що до восьмої серії OnePlus повинна показати на CES 2020 через два тижні свій концептуальний смартфон Concept One .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.