Samsung Galaxy Fold 2 успадкував найдратівливішу рису попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі продовжують з’являтися подробиці про смартфон Galaxy Fold 2-зараз під цим позначенням фігурує розкладачка, зображення якої недавно з’явилися в мережі. Як пише головний редактор авторитетного ресурсу XDA-Developers Макс Вайнбах (Max Weinbach), Galaxy Fold 2 зберіг, мабуть, найдратівливішу рису Galaxy Fold – складку на екрані.

Макс пише про це з посиланням на людину, яка явно знайома з станом речей. Горизонтальна складка тягнеться уздовж петель, і вона дуже помітна. Судячи з усього, екран розкладачки буде пластиковим. Як повідомляється, закриття смартфона завершує дзвінок – як у звичайній розкладачці.

Також повідомляється, що Galaxy Fold 2 отримав невеликий зовнішній екран, що відображає час, дату і заряд акумулятора. У моделі здвоєна основна і звичайна фронтальна камера. Samsung хоче зробити цю модель по-справжньому масовою, тому ціна виявиться не вище $1000. Але при цьому характеристики будуть середньорівневими, а ємність акумулятора-невисокою. Зате модель буде підтримувати зарядку потужністю 25 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.