Samsung випустила дешевий складаний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як пише видання Koreaherald, компанія-виробник першого складного смартфона вирішила випустити нову модель, яка володіє аналогічною особливістю – гнучким екраном AMOLED. Джерело запевняє, що вже в наступному 2020 році південнокорейська корпорація Samsung випустить щонайменше два нові телефони, здатних похвалитися гнучким екраном і складним корпусом. Один з них виявиться «бюджетний», тобто коштувати він буде досить мало за мірками тієї категорії, в якій він виявиться. Так, цей апарат обійдеться покупцям в $ 845, тобто компанія-виробник збирається вивести цей апарат на масовий ринок, тим самим ставши першим брендом, який почав випускати порівняно недорогі смартфони з подібною особливістю.

Новинка, назва якої поки що невідомо, виявиться навіть дешевшим за Galaxy S11, тому вона повинна стати вкрай популярною. Цей апарат допоможе Samsung зміцнити свою позиції на новому ринку, де зараз навіть немає конкуренції, адже Huawei, Xiaomi і інші бренди до цих пір так і не запустили в продаж свої власні моделі телефонів з такою важливою і корисною особливістю. Швидше за все, новинку від південнокорейської корпорації покажуть вже в першій половині 2020 року, після чого запустять у продаж. Чим вона буде відрізнятися від нинішнього Galaxy Fold поки що невідомо, тому що ніяких подробиць з цього приводу немає. Втім, очевидно, що на флагманське технічне оснащення розраховувати не доводиться.

Прямо «з коробки» на новий телефон з гнучким екраном від компанії Samsung виявиться встановлена ​​операційна система Android 10, доповнена графічною оболонкою One UI 2.0. Поки що складно сказати, чим саме всіх порадує новенький «бюджетний» смартфон зі складним корпусом, тому що ніяких відомостей на цей рахунок немає. Швидше за все, це буде апарат середнього рівня, але з підтримкою мереж 5G, щоб таким чином максимально розширити число людей, охочих його собі купити. Від споживчого попиту на цей смартфон буде прямо залежати, чи стане бренд в майбутньому випускати недорогі моделі з такою «фішкою», тобто з гнучким екраном, доповненим складним корпусом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.