В найтонший 5G-смартфон вліз відмінний акумулятор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні віце-президент Oppo Брайан Шен (Brian Shen) опублікував офіційне зображення наступного флагманського смартфона Oppo Reno 3 Pro 5G. Він заявив, що Oppo Reno 3 Pro 5G стане найтоншим двухдиапазонным 5G-смартфоном у своїй ціновій категорії. Без урахування виступу камери товщина смартфона складе всього 7,7 мм У цьому плані він перевершив Galaxy Note 10, Xiaomi Mi 9 Pro, OnePlus 7T і Huawei Mate 30.

На цей рахунок виникло відразу два занепокоєння. По-перше, відразу ж виникло питання, наскільки довелося пожертвувати ємністю акумулятора заради такої товщини. А по-друге, чи буде смартфон занадто досить міцним у випробуваннях на вигин.

Брайан Шен поспішив відповісти на одне питання, яке стосується ємності акумулятора. Треба сказати, що його відповідь порадував, так як найтонший 5G-смартфон вдалося встановити акумулятор пристойної ємності 4025 мА·год.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лідер Oppo додав, що Oppo Reno 3 Pro 5G буде двухрежимным 5G-смартфоном, тобто його власники не зіткнуться з проблемами, які світять покупцям перших подібних пристроїв.

Смартфони Oppo Reno 3 5G і Oppo Reno 3 Pro 5G будуть представлені в грудні цього року. Вони будуть першими смартфонами, які з коробки отримають новітню оболонку ColorOS 7.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.