iPhone Slide Pro вражає уяву конструкцією і можливостями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні в YouTube і Twitter з’явився дуже вражаючий відеоролик, в якому нам показують концепт смартфона iPhone Slide Pro.

Відразу розставимо всі крапки над i: це якісний відеомонтаж, в якому автор показав нам своє бачення потенційного смартфона. Нічого подібного Apple не підтверджувала, не було ніяких витоків креслень або інших чуток. Це просто фантазія, але дуже реалістична.

Автор концепту припустив, що смартфон буде слайдером, причому він буде зрушуватися по горизонтальній осі, а не по вертикальній, як Xiaomi Mi Mix 3.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone Slide Pro оснащений безрамковий дизайном і екраном, у якому є отвір для розмовного динаміка. Основна камера складається з трьох датчиків зображення.

Додатково смартфон, за задумом творця проекту, повинні бути покритий 18-каратним золотом і коштує не менше 4 тисяч доларів (97,9 тис грн).

За фактом наступного року ми побачимо iPhone 12 в добре знайомому дизайні зі зменшеною чубчиком. У найсміливішій фантазії чубок приберуть, але дизайн радикально не поміняють. Слайдерів вже точно чекати не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.