Опубліковані перші зображення нового інтерфейсу камери в One UI 7

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

З наближенням запуску бета-програми One UI 7, яка, за останніми чутками, має стартувати наприкінці липня або на початку серпня, з’являється все більше витоків про нововведення та зовнішній вигляд оновлення від Samsung. Інформатор chuvn8888 продовжує ділитися новими деталями One UI 7, повідомляє видання Neowin.

Реклама

Згідно з витоками, розробники Samsung надихалися дизайном iOS 18 від Apple і HyperOS від Xiaomi під час роботи над One UI 7. Це підтверджується новими зображеннями інтерфейсу, де видно, що екран налаштувань для зміни стилів значків має два варіанти: Classic, що зберігає поточну розкладку головного екрана, і Bold, який нагадує рішення з iOS 18.

Реклама

Інформатор також опублікував скріншот з новою іконкою програми «Камера», яка отримала змінений дизайн, що не викликало захоплення серед користувачів.

Крім того, зображення інтерфейсу камери One UI 7 показують, що основні параметри камери були перенесені з верхньої частини на нижню для зручності використання однією рукою.

За даними кількох джерел, Samsung може представити One UI 7 у жовтні на заході SDC. Очікується, що це оновлення стане найбільшим в історії One UI.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ