Samsung Galaxy S10 vs Galaxy S11: в чому різниця, і який краще купити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сімейство Galaxy S10 стало досить успішним. Поступово наближається час для продовження у вигляді лінійки Galaxy S11. Відомо, що нова серія налічуватиме три моделі і виробник вже затвердив фінальні варіанти апаратів.

Сьогодні відомий інсайдер Бен Гескін опублікував рендери новинок, а не менш авторитетний постачальник витоків Еван Бласс розкрив ряд деталей про них.

Заголовний смартфон серії Galaxy S11 отримає екран діагоналлю 6,7 дюйма. Буде варіант і побільший – Galaxy S11 + з 6,9-дюймовим дисплеєм. Варіант простіше Galaxy S11e запропонує матрицю діагоналлю 6,4 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перевагу буде надано фірмовим AMOLED-матрицями з вигнутими крайками і частотою оновлення 120 Гц, а по центру них вріжуть фронталки в невеликі круглі отвори.

За рахунок вигнутого екрана та мінімального підборіддя, схоже, що компанії вдасться дістатися до одного з рекордних показників по співвідношенню площі дисплея до лицьової поверхні. Зміниться трохи співвідношення сторін – 20: 9 проти 19: 9 у попередників.

Samsung Galaxy S11 і Galaxy S11e отримають версії з підтримкою 5G і без такої, а Galaxy S11 + повинен бути доступний тільки з 5G-модемом. В основу флагманів ляже Snapdragon 865 і Exynos 9830. Ємність батареї в Galaxy S11e повинна скласти 4000 мАг, а Galaxy S11 + повинен живити акумулятор на 4500 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.