У мережу витекли перші характеристики Samsung Galaxy S11

Закінчується 2019 рік, а це означає, що вже зовсім скоро Samsung представить нове покоління своїх флагманських смартфонів лінійки Galaxy S. Зазвичай компанія проводить тематичну презентацію у першій половині року і наступний навряд чи стане винятком. У зв’язку з цим в мережі почали з’являтися перші повноцінні витоки, що стосуються наступника Galaxy S10.

У базі регулятора SafetyKorea з’явилася інформація про якийсь смартфон, який числиться в базі під серійним номером EB-BG980ABY. Це означає, що пристрій всередині компанії має модельний номер G980. І тут ситуація стає ще більш цікавою, адже в 2019 році під модельним номером SM-G970 йшов флагманський смартфон Galaxy S10e. У свою чергу G980 цілком може виявитися Galaxy S11e і це дуже хороша новина. Не було до кінця зрозуміло, чи продовжить Samsung випуск компактного, але потужного смартфона. І як видно, корейські боси вирішили продовжити експеримент. Також регулятор опублікував інформацію про те, що смартфон буде оснащений акумулятором ємністю 14,36 Вт⁄год, після чого в мережі з’явилися зображення батареї, яка буде встановлена. Її ємність, до слова, становить 3740 мАг.

Нагадаємо, що більш ранні чутки говорили про те, що нове покоління флагманів Samsung будуть оснащені екраном із частотою оновлення 90 Гц і модемом з підтримкою 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.