iPhone 5G стане першим смартфоном Apple з 5-нанометровим чіпом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.
У 2020 році Apple випустить три смартфона, які отримають 5G-модем Qualcomm X55. Разом з ним нове покоління гаджетів оснастять процесором A14 Bionic на 5-нанометровій архітектурі.

Наступний чіпсет Apple стане помітно меншим в розмірах, але набагато продуктивніший своїх попередників. Для “купертіновців” це буде перша розробка на 5 нм техпроцесу.

Реклама

Інформація про випуск 5G-смартфонів Apple в 2020 році з’являлася і раніше. При цьому офіційно компанія ніяк не піднімала цю тему і не робила відповідних анонсів. Останні флагмани – iPhone 11 , iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max – підтримують тільки мережі 4G.

Протягом останніх двох років процесори Apple використовували 7 нм архітектуру, яка вперше була використана в A12 Bionic в пристроях 2018 року. В оновленні iPhone 2019 року відбувся перехід на процесор A13, але він так само був побудований на 7 нм техпроцесі.

Крім внутрішніх компонентів в 2020 році Apple повинна відновити і зовнішній вигляд своїх пристроїв. Так, нові iPhone можуть отримати підекранний сканер відбитків пальців, а також корпус з гострими кутами в дусі старих iPhone 5 і 4.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоNikkei Asian Review

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: