Samsung Galaxy S11 отримає революційну функцію, якій немає аналогів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережу потрапили відомості про одну з його функцій, від якої всі гарантовано опиняться в шоці. Так, зокрема, флагман Samsung Galaxy S11 оснащений повноцінним сканером особи, про що повідомив один із засновників XDA Developers Макс Вейнбах, який виявив в прошивці даного мобільного пристрою, яка витекла в інтернет, функцію розпізнавання осіб. Зустріти таку опцію в нинішніх мобільних пристроях бренду не представляється можливим, тому немає ніяких сумнівів в тому, що нова модель її гарантовано отримає. За його словами, в коді прошивки One UI на базі Android 10 від Google є сліди нової функції, яка дозволить розпізнавати обличчя власника. Апаратний це буде модуль або програмний поки що точно невідомо, однак найбільш імовірний саме останній варіант.

Пов’язано це в першу чергу з тим, що для установки аналога Face ID від Apple під флагман Samsung Galaxy S11 довелося б робити більш великий отвір в дисплеї, а це негативно позначиться на загальному зовнішньому вигляді всього мобільного пристрою. Втім, без апаратного технічного оснащення, що відповідає за розпізнавання, безпеку такого рішення виявиться на низькому рівні, тому що сенсор можна буде обдурити, наприклад, за допомогою фотографії власника мобільного пристрій. Втім, набагато важливішим є той факт, що Samsung працює над системою розпізнавання осіб, і це цілком собі реальний факт. Все це доводить, що вона чудово розуміє, що зумів зробити її конкурент в 2017 році, і що вона до цих пір не може повторити.

Раніше флагмани південнокорейської корпорації оснащувалися сканером райдужної оболонки ока, але в нинішньому 2019 році під флагманських моделях від такого відмовилися, ймовірно, через низький рівень задоволеності подібною можливістю, адже вона працює далеко не так добре, як сканер особи Face ID від Apple, зустріти який зараз можна не тільки в iPhone, але ще і в планшетах iPad. Головне враховувати, що навіть якщо Samsung Galaxy S11 отримає повноцінний сканер особи, що працює за рахунок спеціального апаратного оснащення, мобільний пристрій все одно буде комплектуватися дактилоскопічний модулем для вимірювання рівня шуму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.