Режими астрофотографії і Super Res Zoom портували на Google Pixel і Pixel 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відразу після офіційного релізу смартфонів Google Pixel 4 і Pixel 4 XL компанія Google оновила додаток Google Camera до версії 7.2, представивши кілька нових режимів.

По-перше, мова йде про режим астрофотографії (Astrophotography mode), в якому користувачі можуть знімати нічні пейзажі з вражаючим рівнем деталізації. Google опублікувала офіційну заяву про те, що старі пристрої Pixel не отримають це нововведення. Однак ентузіасти XDA-Developers змогли портувати не тільки цей режим, але ще і режим Super Res Zoom, який дебютував в Pixel 3, на смартфони Pixel першого і другого поколінь.

В режимі Super-Res Zoom камера робить кілька знімків віддалених об’єктив в максимальному наближенні. Потім алгоритм об’єднує їх в одну картинку з великою кількістю деталей. Ця функція була додана в торішніми Pixel 3 і Pixel 3 XL. Тепер вона нарешті доступна для старих пристроїв Pixel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У режимі Astrophotography mode досить вибрати нічний режим і встановити смартфон на тверду поверхню або на штатив. Коли додаток зафіксує стабільне положення смартфона, воно автоматично переключиться в режим астрофотографії. Варто додати, що знімки в цей режимі робляться від 1 до 4 хвилин, але підсумковий результат того вартий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.