SMS йдуть в минуле, на зміну прийдуть RCS-повідомлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чотири найбільших американських оператори AT&T, Verizon, Sprint і T-Mobile нарешті домовилися замінити SMS на новий стандарт RCS.

Кожен з них опублікував той самий спільний Прес-реліз, який оголошує про створення “спільного підприємства” під назвою “Cross-Carrier Messaging Initiative “(CCMI, ініціатива з обміну повідомленнями між операторами). Підприємство призначене для об’єднання зусиль операторів по заміні SMS стандартом обміну повідомленнями наступного покоління, включаючи запуск нового додатка для відправки текстових повідомлень з його підтримкою для телефонів на платформі Android.

Генеральний менеджер CCMI Дуг Гарленд (Doug Garland) в інтерв’ю ресурсу The Verge розповів, що новий додаток, який вийде в наступному році, буде пропонуватися за замовчуванням для Android-телефонів, що продаються цими операторами. Воно буде підтримувати всі звичайні функції стандарту RCS, включаючи набір тексту, обмін зображеннями з високою якістю і груповий чат. Додаток також буде сумісним з глобальним стандартом “Universal Profile” для RCS, прийнятим іншими операторами у всьому світі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.