Представлений Meizu 16T — найдешевший смартфон на Snapdragon 855

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки Vivo тільки готує до випуску модель IQOO Neo 855 Edition, яка повинна отримати статус самого доступного смартфона на однокристальних платформі Qualcomm Snapdragon 855, компанія Meizu вже випустила свою відповідь Vivo. Він називається Meizu 16T.

У базовій версії з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті смартфон оцінений в $280 (7 тис грн). За $320 (8 тис грн) можна отримати варіант з 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті, а топова версія оцінена в $350 (8,7 тис грн). У ній — 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам’яті. Причому остання — швидка UFS 3.0.

Габарити і маса моделі — 159,63 x 78,2 x 8,3 мм і 183 грама. У компанії небезпідставно вважають Meizu 16T однією з найтонших і легких моделей в своєму класі. При цьому треба відзначити, що смартфон отримав акумулятор ємністю 4500 мА·год і зовсім немаленький дисплей AMOLED діагоналлю 6,5 дюйма і роздільною здатністю Full HD+. Екран смартфона забезпечує охоплення колірного простору DCI-P3 і характеризується максимальною яскравістю 600 кд/кв. м. Сканер відбитків пальців Super mTouch інтегрований в дисплей — він розблоковує смартфон всього за 0,2 с. На фото добре видно, що екран обійшовся без вирізів — фронтальна камера і датчики розміщені в невеликій верхній рамці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У плані аудиосоставляющей Meizu 16T — нетиповий флагман, так як розробники передбачили і стереофонічні динаміки, і стандартний роз’єм для навушників. Що ж стосується ПО, то новинка працює під управлінням ОС Android 9.0 Pie з інтерфейсом Flyme 7 движком і штучного інтелекту OneMind 3.5. Покупці і користувачі Meizu 16T — перші претенденти на оновлення до Flyme 8.

Хоча основна камера моделі потрійна, але без «надмегапіксельних» датчиків на цей раз обійшлося. В основному модулі застосовується датчик Sony Exmor RS роздільною здатністю 12 Мп і об’єктив з діафрагмою F/1,9. Додатковий модуль складається з датчика роздільною здатністю 8 Мп і надширококутний об’єктива з діафрагмою F/2,2 і кутом огляду 118°. Ну а третій датчик роздільною здатністю 5 Мп служить для аналізу глибини сцени. Роздільна здатність фронтальної камери — 16 Мп. Її можна використовувати для розблокування смартфона по обличчю, причому швидкість обіцяна така ж, як і зі сканером відбитків пальців, — 0,2 с.

Потенційний хіт запропонований в трьох кольорах: синьому, зеленому і помаранчевому. З сьогоднішнього дня на Meizu 16T в Китаї можна оформити попереднє замовлення, а реальні продажі стартують вранці 28 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.