Meizu готує новий флагман

Meizu, сконцентрувавшись на ринку Китаю, не перестає робити власні смартфони. В кінці серпня був представлений флагман Meizu 16s Pro, і тепер компанія взялася за створення його наступника. Йдеться про Meizu 17 і в вересні в мережі з’явилися перші рендери, що демонструють дизайн новинки.

 Сьогодні в мережі була знайдена нова інформація про наступний флагмані компанії. Джерело опублікувало чергове зображення Meizu 17, яке вказує на те що смартфон отримає вигнутий по краях дисплей і тонкі відступи на торцях.

Попри мініатюрність панелі, розташованої вище екрана, тут вдалося вмістити фронтальну камеру. Ще однією особливістю пристрою став дисплейний сканер відбитків пальців.

Є передбачення, що в основі фронтальної камери буде лежати датчик Samsung ISOCELL Slim GH1 роздільною здатністю 43,7 Мп, де розмір кожного пікселя склав 0,7 мкм. Цей модуль тільки був анонсований на цьому тижні і компанія обіцяє почати його масове виробництво в кінці нинішнього року.

Що стосується основної камери, то в якості головного сенсора можуть встановити модуль на 64 Мп і це буде рішення від Samsung.

Можна припустити, що базуватиметься смартфон на топовій платформі від Qualcomm і, швидше за все, вибір впаде на Snapdragon 865, анонс якої відбудеться до кінця нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.